Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van LZ1PRT-10 - info
Commentaar: IPSC2-Bulgaria U=15.7V,T=25.7C
Locatie: 42°07.70' N 24°44.30' E - locator KN22ID80OT - toon kaart - vaste kaart
1.6 miles Zuid draagt 202° van Plovdiv, Obshtina Plovdiv, Plovdiv, Bulgaria [?]
10.0 miles West draagt 268° van Sadovo, Obshtina Sadovo, Plovdiv, Bulgaria
50.7 miles Zuidwest draagt 246° van Stara Zagora, Obshtina Stara Zagora, Stara Zagora, Bulgaria
Laatste positie: 2020-09-16 13:51:06 CDT (122d 8h49m geleden)
2020-09-16 21:51:06 EEST lokale tijd in Plovdiv, Bulgaria [?]
Laatste telemetrie: 2020-09-16 13:47:01 CDT (122d 8h53m geleden)
2020-09-16 21:47:01 EEST lokale tijd in Plovdiv, Bulgaria [?]
Project: Telemetry
Waardes: Vin: 15.825 Volt (TLM: 211 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 0 Pcnt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Temp: 0 C (TLM: 128 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor LZ1PRT-10

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS